Navomodele si Sonare

Sonare

 
Sonar wireless IOS & Android

650 LEI

Sonar wireless IOS & Android
   
Sonar wireless Carponizer - raza 400m
Sonar Wireless Raza 400m

1.300 LEI

Sonar Wireless Raza 400m
   
Sonar color wireless raza 300m

1.450 LEI   1.000 LEI

Sonar color wireless raza 300m
 
 
Sonar Pescuit Pentru Barca

650 LEI   500 LEI

Sonar Pescuit Pentru Barca
   
Sonar Color pentru barcute de plantat Kinc...

2.200 LEI

Sonar Color pentru barcute de plantat Kincarp( TF500)
   
Sonar color Dual Beam

1.000 LEI   800 LEI

Sonar color Dual Beam
 
 
Sonda pentru Sonar wireless raza 40m

150 LEI

Sonda pentru Sonar wireless raza 40m
         

Sonarul  sau hidrolocator, este un aparat destinat descoperirii și determinării de la suprafață a poziției obiectelor (epavelor) aflate sub apă, funcționarea sa fiind bazată pe fenomenul de reflexie a undelor ultrascurte. Una din primele funcții a fost determinarea adâncimii (distanței până la fundul apei). Este folosit pe larg în navigație și la pescuitul industrial.

Sonarele moderne utilizează o frecvență normală de lucru de 100 kHz dar, datorită cerințelor diferite privind utilizarea acestora, au fost concepute și sonare cu frecvențe de 50 kHz sau de 500 kHz, acestea din urmă oferind o rezoluție mai înaltă și detalii mai fine. Indiferent de tipul său, un sistem sonar este alcătuit din câteva elemente de bază și anume:

Sonarul activ emite unde de scurtă durată care, întâlnind în calea sa diverse obstacole, sunt reflectate și recepționate de sonar.
Sonarele pasive nu emană unde ci doar recepționează undele care se răspândesc prin apă. Sursa sunetelor în apă poate fi nu numai artificială - rotațiile elicelor (contactul paletelor cu apa), turațiile motoarelor ambarcațiunilor ci și naturală - piscuitul delfinilor, perturbațiile apei.

Toate modelele de sonare ce au funcționalitatea GPS inclusă sunt compatibile cu sistemul EGNOS  (European Geostationary Navigation Overlay Service) de navigare, pe lângă sistemele WAAS și MSAS folosite în America de Nord și respectiv Asia. Astfel, GPS-ul la aceste modele europene funcționează corect și în totalitate.

 

Aparatele afișează distanțele folosind sistemul metric iar temperaturile sunt măsurate utilizând scara Celsius.

 
În curs de procesare...